?

Log in

No account? Create an account

February 26th, 2004

Feb. 26th, 2004

Update? Ummm... Update. Perhaps I should write something so everyone will know that I'm still a living, thinking person instead of a meme/quiz machine? Hmm? I dunno. I'm here. Busy, but here. I've got 4 exams next week. God... it bites. I have a Midterm in Micro Lab Tuesday; an A&P exam on Wednesday; and then I have U&BF and Microbiology exams on Thursday. Plus I have an assignment due the Monday afterward for Sociology. That week I have 2 exams. :( Bad... bad midterms! Wanna see my schedual? Go [here]. That's basically my schedual up as far as I know. I updated it today because a couple of things got moved. My micro test got moved from Tuesday to Thursday. This is both good and evil because I get more study time, but its the same day as my U&BF exam. Very sad...

What have I been up to?

School. Period. End of story. I have been working on my RS skills a bit when I have the time. I am now lvl 58 crafting instead of 57. Plus Stephen and I have gathered approx. 15 Dragonstones. @ 50k apiece that at least 750k. At the LEAST. We have either 3 or 4 dragonstone ammmies right now. We're going to get more made and sell them. Eventually I'm going to be able to make them so that we can be self sufficient and not have to rely on Stephen's friend Lady Chaos I. Hopefully... someday we will. Maybe.

Lori's RuneScape ScoresCollapse )

I'm doing damn good I tell ya. The ones I'm not ranked on I'm holding off on doing until I need to go up quick lvls to make my overall score better. Anyways. I'm gonna go eat lunch. I think I'm gonna skip micro tonight since she doesn't ever take roll. I'm gonna go to work and explain why I didn't call/show up this morning. I felt bad and overslept. That's my story and I'm sticking to it. I did have a headache. One of those ones where I'm lightsensitive. I get those every once and a while. Damn things. Well. I really am gonna go this time.

later,

--lj

Knight Rider!!!

2004-02-20


My Love is Knight Rider



--laughs evilly and runs away to have her lunch!--

Ah hahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaa!

[edit 2004-02-26: I uploaded the image to my own image host. ^_^]

Stolen banners!</b>

Uploaded to my own image host, but scripty has codes for them if you want them. Thanks much, scripty...


Yoda Is Green



R2D2 Is Handy

A Forward...

I got this in a forward from my mother today... The punctuation was horrible so I corrected it. Feel free to steal from me if you'd like. Bold answers are mine. No, I will not cut. You can take the test from your friends page and then click for the answers. So :P -- lj

I scored a 40 btw.



Below is Dr. Phil's test (Dr. Phil scored 55. He did this test on Oprah--she got a 38). Some folks pay a lot of money to find this stuff out. Read on, this is very interesting! Don't be overly sensitive! The following is pretty accurate and it only takes 2 minutes. Take this test for yourself and send it to your friends. The person who sent it placed their score in the subject box. Please do the same before forwarding to your friends. Don't peek! Answers for who you are now ... not who you were in the past. This is a real test given by the Human Relations Dept. at many of the major corporations today. It helps them get better insight concerning their employees and prospective employees. [I seriously doubt that.] It's only 10 simple questions, so ... grab a pencil and paper, keeping track of your letter answers. Make sure to change the subject of the e-mail to read YOUR total. When you are finished, forward this to everyone you know, and also send it to the person who sent this to you. Make sure to put YOUR score in the subject box. Ready?? Begin...


1. When do you feel your best?
a) In the morning
b) During the afternoon & early evening
c) Late at night


2. You usually walk...
a) ...fairly fast, with long steps
b) ...fairly fast, with little steps
c) ...less fast head up, looking the world in the face
d) ...less fast, head down
e) ...very slowly


3. When talking to people you...
a) ...stand with your arms folded
b) ...have your hands clasped
c) ...have one or both your hands on your hips
d) ...touch or push the person to whom you are talking
e) ...play with your ear, touch your chin, or smooth your hair


4. When relaxing, you sit with...
a) ...your knees bent with your legs neatly side by side
b) ...your legs crossed
c) ...your legs stretched out or straight
d) ...one leg curled under you


5. When something really amuses you, you react with...
a) ...big appreciated laugh
b) ...a laugh, but not a loud one
c) ...a quiet chuckle
d) ...a sheepish smile


6. When you go to a party or social gathering you...
a) ...make a loud entrance so everyone notices you
b) ...make a quiet entrance, looking around for someone you know
c) ...make the quietest entrance, trying to stay unnoticed


7. You're working very hard, concentrating hard, and you're interrupted......
a) ...welcome the break
b) ...feel extremely irritated
c) ...vary between these two extremes


8. Which of the following colors do you like most?
a) Red or orange
b) Black
c) Yellow or light blue
d) Green
e) Dark blue or purple
f) White
g) Brown or gray


9. When you are in bed at night, in those last few moments before going to sleep....
a) ...stretched out on your back
b) ...stretched out face down on your stomach
c) ...on your side, slightly curled
d) ...with your head on one arm
e) ...with your head under the covers


10. You often dream that you are...
a) ...falling
b) ...fighting or struggling
c) ...searching for something or somebody
d) ...flying or floating
e) ...you usually have dreamless sleep
f) ...your dreams are always pleasant



Points to total up...Collapse )



Now add up the total number of points.



Compare your point totals...Collapse )

What element am i?

water
You're Element is Water. You are soft and serene at
most times but like Wind, you're scary when
you're mad. You proabaly have a talent is
singing and even your speaking voice is lovely.
You have an innocent type of beauty that makes
you look younger than you are and you like
close relationships with people.


What's Your Element(girls)? (PICTURES)
brought to you by Quizilla

Latest Month

May 2016
S M T W T F S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by LiveJournal.com
Designed by Keri Maijala